Cider!

Hurra! Vår efterlängtade Cider är äntligen klar! Den finns att köpa på de flesta restauranger i Mora och Orsa samt Systembolagen i Mora, Orsa, Älvdalen och Rättvik. Den går självklart att beställa flaskvis till ditt lokala systembolag. Besök systembolagets hemsida för mer info:

 https://www.systembolaget.se/sok-dryck/?searchquery=Mora%20Bryggeri%20cider

Golden Grape och Blåbär Cider

Vi har gjort den cider som vi själva helst av allt vill dricka. Inte för söt och med god smak! Golden Grape är smaksatt med grapefrukt och lavendel och för tankarna till rosécider. I ett champagneglas blir det en perfekt fördrink! Blåbär har en fantastisk doft av blåbär och för tankarna till de djupa Dala-skogarna.

Vi tillverkar alla våra drycker i Mora och är stolta över att föra bygdens bryggeritradition vidare i fäders spår. Hoppas att du ska tycka om vår cider lika mycket som vi gör.

Med Vänlig Hälsning Familjen Andersson med personal!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna sida innehåller alkoholhaltiga drycker.

Du måste vara 20 år för att se innehållet.