Öppet Hus på bryggeriet 2/9 kl 11-16

Vi har Öppet hus under Mat Runt Siljan helgen! 

Är du nyfiken på hur det ser ut hos oss? Nu har du chansen att komma och titta. Vi öppnar dörrarna till vårt bryggeri på lördagen den 2/9 mellan kl 11-16. Vi kommer att bjuda på guidade turer i bryggeriet där ni får veta mer om hur vår resa har varit från idé till verklighet.

Utanför kommer det att vara försäljning av vår goda dricka, lättöl, svagdricka samt fina dalahäst-öppnare och glas. Som att inte det vore nog kommer vi att grilla hamburgare från Siljans Chark. Det här tillfället vill du inte missa!

Det är inte bara vi som öppnar för besökare, flera lokala producenter har öppet under Mat Runt Siljan-helgen. Läs mer här.

Välkommen!

Hälsningar familjen Andersson med personal

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna sida innehåller alkoholhaltiga drycker.

Du måste vara 20 år för att se innehållet.