Vi har bryggt vår första lättöl!

I torsdags den 11/5 var det nostalgi på bryggeriet! Lättöl har inte bryggts i Mora på nästan 40 år, men nu äntligen släpper vi, Mora Bryggeri, vår populära Guld-Pilsner även som lättöl. Vid första bryggningen tog vi hjälp av gamla Avesta Bryggeris mästerbryggare Johan Widén. I och med det skulle man kunna säga att cirkeln är sluten för vårt ”nya” bryggverk som kommer från just Avesta. Avestas lättöl var en riktig storsäljare på sin tid och liknar vår Guld-Pilsner i smak och färg. Nu väntar vi med spänning på resultatet! Ölen kommer att vara färdig lagom till midsommar.

Just nu i bryggeriet, premiärbrygd av Guld-Pilsner Lättöl 😃

Publicerat av Mora Bryggeri AB den 11 maj 2017

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna sida innehåller alkoholhaltiga drycker.

Du måste vara 20 år för att se innehållet.