NYHET: Indian Tonic Water!

Nu släpps vår Indian Tonic Water. En klassisk tonic med fyllig citrus, lagom sötma och behaglig beska. Låter inte det gott?

Pappa Jörgen har länge pratat om en Tonic och vi började titta i arkiven. Där hade vi en gammal goding som vi valde att återuppta i sortimentet. Etiketten är original från 1920 och på den är det en tiger. ”Tiger Tonic” har vi börjat kalla vår Indian Tonic Water internt.  

Mamma Eva har ända sedan barnsben känt ett starkt behov av att hjälpa utsatta djur och nu tog vi chansen att integrera hennes kall i vårt företagande. Vi har valt att skänka en slant per såld flaska av vår Indian Tonic Water för att hjälpa utsatta tigrar. Det känns bra att åtminstone kunna göra något litet.

Vi i bryggarfamiljen hoppas kunna skänka en liten nätt summa av ca 3000 kr per år till behövande tigrar. Pengarna går till WWFs arbete.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna sida innehåller alkoholhaltiga drycker.

Du måste vara 20 år för att se innehållet.