Releasefest Alt-Bier 29/3 2019

Hoppas att du inte har undgått att vi gjort en ny öl. Måndag 1/4 släpps vår Alt-Bier äntligen för beställning på Systembolaget. Det vill vi fira med er! Vi kommer att vara med på Mora Hotells After Work 29/3 mellan kl 16-19. Där finns det en buffé av turkisk mat som passar utmärkt till vår Alt-Bier med sina toner av citrus. Du kommer att bli erbjuden ett paket med mat och öl där du också får med en beskrivning av dess smaker. Du som är där får om du vill delta i utlottningen av ett 6-pack av våra fina glas.

Kl 18 blir det en gemensam skål för vår nykomling och lottdragning. Vinnaren måste vara på plats för att få priset.

Låter det intressant? Kom och skåla med oss! Ta med en vän, eller två. Ingen föranmälan krävs men dela gärna 😉

Hoppas att vi ses! Hälsningar familjen Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna sida innehåller alkoholhaltiga drycker.

Du måste vara 20 år för att se innehållet.