Medaljer till Amber-Ale & Golden Grape i prestigefylld tävling!

Det var 12 sedan vi sist var på Stockholm Beer & Whiskey festival som utställare. I år var vi där igen och det blev jackpot! Två av våra fem starkprodukter fick pris i deras prestigefyllda tävling. Vår älskade trotjänare Amber-Ale fick ett välförtjänt Silver och vår nya cider Golden-Grape fick ett brons. I ciderklassen var vi dessutom enda svenska cidern på pallen.

Vi är så otroligt stolta och glada över det här resultatet! Vi vill dessutom sända ett stort tack till alla er som sänt era lyckönskningar, det betyder väldigt mycket för oss. Vad vore vi utan er!? <3 

För att prova om du tycker lika mycket om dem som oss och domarna kan ni om ni vill beställa dryckerna via systembolagets hemsida:

Amber-Ale

Golden Grape

 

Med vänlig hälsing familjen Andersson med personal!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna sida innehåller alkoholhaltiga drycker.

Du måste vara 20 år för att se innehållet.