Candello 50cl nu i Lidls alla svenska butiker

Vi är stolta, glada och tacksamma över att idag få berätta för er att vår fantastiska läskedryck Mora Candello från och med denna vecka kommer att finnas i alla Lidl Sveriges butiker! 🥰 
I början av Coronapandemin valde Lidl att stötta Svenska livsmedelsproducenter. Från oss köpte de in Anjola. Detta har inneburit ett andningshål för oss i svåra tider. Nu efter ett år utökar vi samarbetet med ytterligare en sorts läskedryck. Candello. Tack Lidl Sverige!

Information om hjälpinsatsen från Lidl: Coronapandemin har slagit hårt mot svenska matproducenter, därför valde Lidl att öppna dörrarna och ge fler svenska leverantörer möjlighet att sälja sina produkter i våra butiker över hela landet. Efter en noggrann urvalsprocess är Mora Bryggeri en av de som blev utvalda tillsammans med ca 40 andra leverantörer. Vi är väldigt glada över att få in Mora Bryggeri i våra butiker och hoppas på ett långsiktigt och fruktsamt samarbete för båda parter, säger Malin Laurén, inköpsdirektör på Lidl Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna sida innehåller alkoholhaltiga drycker.

Du måste vara 20 år för att se innehållet.